Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Stradivarius: Η εμπριμέ φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Θα τη λατρέψεις!

10 Ιουνίου 2020 18:27
Stradivarius: Η εμπριμέ φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για την εμπριμέ φούστα σε φούξια τόνους από τα καταστήματα Stradivarius.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα φλοράλ όπως και τα animal print αλλά και τα εμπριμέ κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius μια μίνι εμπριμέ φούστα στις αποχρώσεις του φούξια που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Θα τη βρεις στην φανταστική τιμή των 17,99€.

Το ιδιαίτερο χρώμα της αλλά και το κόψιμο της είναι αυτά που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα κάνουν όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις κι αν αναρωτιέσαι με τι θα μπορούσες να τη συνδυάσεις δες εδώ το το πέδιλο που θα απογειώσει το σύνολό σου.

Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες με μόλις 29,99€.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Γι' αυτό φυσικά και αναζητούμε τις μεγαλύτερες και συμφέρουσες προσφορές και μια απ' αυτές βρήκαμε σήμερα για εσάς.

Τα blazer και τα σακάκια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας κι αυτό γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Η μόδα τα τελευταία χρόνια προστάζει να αφαιρέσουμε το αυστηρό στιλ και τις γόβες από το office look μας και να υιοθετήσουμε τα sneakers μας σε καθημερινή βάση. Τα σακάκια τέτοιου τύπου φοριούνται με κάθε συνδυασμό.

Το συγκεκριμένο είναι με roll up μανίκια και το παστέλ κίτρινο χρώμα του είναι αυτό που θα σε κάνει να το ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 29,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι για να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που το χρώμα τους θα κάνει την απόλυτη αντίθεση με το σακάκι σου και το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share