Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Αγοράστε την απόλυτη βερμούδα σε μοναδικό χρώμα - Κοστίζει 19,95 ευρώ

Θα τη λατρέψετε!

10 Ιουνίου 2020 10:50
ZARA: Αγοράστε την απόλυτη βερμούδα σε μοναδικό χρώμα - Κοστίζει 19,95 ευρώ

Ψάχνετε την απόλυτη βερμούδα για το καλοκαίρι; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει την κοραλλί βερμούδα με κουμπιά για τη γκαρνταρόμπα σας. Τη βρήκαμε στα Zara στη σούπερ τιμή των 19,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε αυτή την τόσο ωραία βερμούδα, η οποία είναι ψηλόμεση. Είμαστε σίγουροι πως θα την ευχαριστηθείτε, καθώς είναι άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα μαύρο τοπ που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεση βερμούδα. Μπροστινές τσέπες με χρυσαφί κουμπιά και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλική κόπιτσα. Αν θέλετε να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΚΟΡΑΛΛΙ

Δείτε επίσης το minimal T shirt από την καλοκαιρινή κολεξιόν του ZARA - Θα το λατρέψετε σίγουρα

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο ιδιαίτερο λευκό ασύμμετρο Τ shirt που σίγουρα θα λατρέψεις και κοστίζει μόλις 5,95€!

Σίγουρα όλες μας έχουμε άπειρα λευκά μπλουζάκια στη ντουλάπα μας αλλά ας το παραδεχτούμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Το καθένα έχει και το δικό του ιδιαίτερο στυλ κι ας είναι το πιο μίνιμαλ κομμάτι μας. Άλλωστε γι' αυτό τα αγαπάμε. Γιατί είναι απλά, μίνιμαλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε σήμερα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη λευκό Τ shirt με τη μόνη διαφορά πως αυτό είναι ασύμμετρο κάτι που χαρίζει ένα ιδιαίτερο στυλ ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω για να το λατρέψεις είναι η εκπληκτική τιμή του.

Μην το σκέφτεσαι, κανέναν δεν έβλαψε ένα ακόμη safe κομμάτι στη ντουλάπα του. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που κάνει θραύση.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share