Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka online ξεπούλημα: Η must have ολόσωμη φόρμα του καλοκαιριού κοστίζει μόλις 11,99€

Προλάβετε τη!

9 Ιουνίου 2020 17:51
Bershka online ξεπούλημα: Η must have ολόσωμη φόρμα του καλοκαιριού κοστίζει μόλις 11,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο σέξι και άνετη ολόσωμη φόρμα στην εκπληκτική τιμή των 11,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Το total black είναι η πιο safe επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους και όχι μόνο και η συγκεκριμένη φόρμα με το ιδιαίτερο κόψιμο της τόσο στο στήθος όσο και στην πλάτη είναι αυτή που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει τις καμπύλες σου όπως ακριβώς πρέπει.

Θα τη βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 11,99€! Αγόρασε την εδώ μόνο με ένα κλικ!

Αν πάλι προτιμάς τα φορέματα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το αέρινο, girly φόρεμα από τα H&M!

"Πανικός" στα Bershka: Το πιο άνετο ψηλόμεσο παντελόνι κοστίζει μόλις 9,59€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο άνετο "best seller" παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 9,95€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share