Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά

Θα το λατρέψεις!

9 Ιουνίου 2020 15:59
Stradivarius: Το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες με μόλις 29,99€.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Γι' αυτό φυσικά και αναζητούμε τις μεγαλύτερες και συμφέρουσες προσφορές και μια απ' αυτές βρήκαμε σήμερα για εσάς.

Τα blazer και τα σακάκια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας κι αυτό γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Η μόδα τα τελευταία χρόνια προστάζει να αφαιρέσουμε το αυστηρό στιλ και τις γόβες από το office look μας και να υιοθετήσουμε τα sneakers μας σε καθημερινή βάση. Τα σακάκια τέτοιου τύπου φοριούνται με κάθε συνδυασμό.

Το συγκεκριμένο είναι με roll up μανίκια και το παστέλ κίτρινο χρώμα του είναι αυτό που θα σε κάνει να το ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 29,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι για να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που το χρώμα τους θα κάνει την απόλυτη αντίθεση με το σακάκι σου και το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Stradivarius: Βρήκαμε το μπούστο που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις σε τιμή σοκ!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!

Μπορεί οι βόλτες μας στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων να είναι περιορισμένες και να μην τις απολαμβάνουμε όσο θα θέλαμε, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο μπούστο.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους.

Για μια πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα και φυσικά έχουμε να σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την τέλεια πλισέ φούστα και θα σου προτείναμε επίσης να διαλέξεις το μαύρο χρώμα συνδυάζοντας smokey μακιγιάζ μιας και ταιριάζει με το total black look σου και ψηλοτάκουνες γόβες!

Το μπούστο θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 12.99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share