Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στα Η&Μ: Η φλοράλ ολόσωμη φόρμα που θα σε συνοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Θα τη λατρέψεις!

7 Ιουνίου 2020 15:59

Ποια γυναίκα δεν θέλει να συνδυάζει το στιλ με την άνεση; Και τι καλύτερο για αυτό από μια ολόσωμη φόρμα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα από τα H&M που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που σε βγάζει από τον κόπο των συνδυασμών και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και θηλυκότητα. Όταν λοιπόν δεις μια τέτοια υπέροχη φόρμα σαν αυτή των καταστημάτων H&M με floral pattern, λεπτές τιράντες και στην ασυναγώνιστη τιμή των 29,99€ πώς να αντισταθείς; Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα, σικάτα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

H&M: Βρήκαμε το αέρινο φόρεμα στο κορυφαίο χρώμα του καλοκαιριού με λιγότερο από 20 ευρώ!

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι αέρινο, έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Είναι ότι πιο άνετο για τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με ένα υπέροχο στυλ.

Θα το βρεις σε τρία υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share