Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Βρήκαμε την πιο άνετη βερμούδα του καλοκαιριού που έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers

Κορίτσια τρέξτε να την προλάβετε!

7 Ιουνίου 2020 13:13
Bershka: Βρήκαμε την πιο άνετη βερμούδα του καλοκαιριού που έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers

Μπορεί οι έξοδοι μας να παραμένουν περιορισμένες ακόμη κι αν η καραντίνα έχει λήξει και οι επισκέψεις μας στα μαγαζιά να είναι σπάνιες αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαζέψουμε στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων από την άνεση του καναπέ μας. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς στα Bershka τη βερμούδα που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτή τη βερμούδα και την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Την υπέροχη αυτή βερμούδα θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρα αλλά και στο e shop τους σε 3 υπέροχα χρώματα, ροζ, λευκό και κίτρινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 12,99€. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

"Πανικός" στα Bershka: Το πιο άνετο ψηλόμεσο παντελόνι κοστίζει μόλις 9,59€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο άνετο "best seller" παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 9,95€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Ροή ειδήσεων

Share