Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα Η&Μ: To boho, floral παντελόνι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα κοστίζει λιγότερο από 20€!

Θα το λατρέψεις!

5 Ιουνίου 2020 17:37

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το απόλυτο boho, floral παντελόνι που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό ακριβώς κάναμε και σήμερα και σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω σε αυτό το παντελόνι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα αυτή τη σεζόν αφού χαρίζει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με τη θηλυκότητα και το στιλ. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο αφού τόσο το κόψιμο του όσο και το floral pattern του σας επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Η&Μ όλης της χώρας αλλά και στο eshop τους. Αγόρασε το στην εκπληκτική τιμή των 19,99€, μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα σούπερ στιλάτα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M που κάνει θραύση - Κοστίζει μόλις 9,99€

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει προς το παρόν, αλλά έχουμε μπει στο καλοκαίρι. Με αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις, και κοστίζει μόνο 9,99€.

Το σορτσάκι είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Είναι άνετο και βαμβακερό, και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουκαμισάκι, σαν αυτό στην παρακάτω φωτογραφία, μέχρι να μπούνε οι ζέστες για τα καλά, ή με αυτό το άκρως καλοκαιρινό κορμάκι.

Δεν είναι καθόλου προκλητικό και ούτε θα σας στενεύει, αφού είναι ελαστικό για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Δημιουργήστε στιλάτα σύνολα και επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, μαύρο, ανοιχτό ροζ, κίτρινο, άσπρο και κεραμιδί. Βρείτε το εδώ και αγοράστε το τώρα!

Cotton paper bag shorts
9,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share