Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το κορμάκι που θα σε κάνει... κορμάρα με μόλις 17,95€

Θα το λατρέψεις!

3 Ιουνίου 2020 09:51
ZARA: Βρήκαμε το κορμάκι που θα σε κάνει... κορμάρα με μόλις 17,95€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο σέξι μαύρο κορμάκι της σεζόν στην εκπληκτική τιμή των 17,95€!

Τα κορμάκια τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυναμικά και δεν μας συνοδεύουν μόνο στις αθλητικές μας δραστηριότητες μιας και τα κοψίματα και τα σχέδια τους είναι τόσο μοναδικά που τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σου, συνεπώς αξίζει να έχεις μερικά από αυτά στην ντουλάπα σου. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σέξι κορμάκι από ύφασμα διαμόρφωσης που σμιλεύει τις καμπύλες και σε κάνει... κορμάρα!

Το συγκεκριμένο κορμάκι μας τράβηξε την προσοχή για το υπέροχο κόψιμο του, το ύφασμα που αγκαλιάζει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και το εντυπωσιακό του "δέσιμο" στο στήθος που σίγουρα θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σας. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Η δική μας πρόταση για να το φορέσετε θα ήταν με ένα total black σύνολο και αν αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τέλειο πέδιλο που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση.

ZARA: Αυτή είναι η απόλυτη μπλούζα για το καλοκαίρι που κοστίζει μόνο 12,95 ευρώ

ZARA: Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για τη ντουλάπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" ένα λευκό μπλουζάκι που έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 12,95 ευρώ. "Τρέξτε" να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία μπλούζα με πλεκτό κομμάτι, που σίγουρα θα σας αρέσει, αφού είναι άνετη και δροσερή. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με το μπλουζάκι.

Περιγραφή

Πρόκειται για μια μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Το κάτω μέρος της έχει κυματιστό τελείωμα και πλεκτό κομμάτι. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΣΩΜΑ
100% βαμβάκι

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
87% βαμβάκι
13% πολυεστέρας

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR
ΛΕΥΚΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share