Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H&M: Το απόλυτο παρεό για τις Instagrammers - Κοστίζει λιγότερο από 15€

Η καλύτερη επιλογή

2 Ιουνίου 2020 20:14
H&M: Το απόλυτο παρεό για τις Instagrammers - Κοστίζει λιγότερο από 15€

Έχουμε μπει στο καλοκαίρι και ένα παρεό είναι must για τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Με αυτό από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις και θα κυριαρχήσει στις φωτογραφίες σας στο Instagram.

Το παρεό είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και είναι πολύ βολικό. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, σαν φούστα ή μπορείτε να το δέσετε πάνω για να γίνει φόρεμα. Συνδυάστε το με αυτό το μαγιό που θα βρείτε εδώ, και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Είναι άνετο και ταιριάζει με όλα τα μαγιό σας, ενώ η τιμή του είναι πολύ οικονομική. Μάλιστα είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα! Αγοράστε το εδώ με ένα κλικ μόνο με 14,99 ευρώ. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το βγάζετε από πάνω σας όλο το καλοκαίρι.

Printed sarong
14,99 €

Το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M που κάνει θραύση - Κοστίζει μόλις 9,99€

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει προς το παρόν, αλλά έχουμε μπει στο καλοκαίρι. Με αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις, και κοστίζει μόνο 9,99€.

Το σορτσάκι είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Είναι άνετο και βαμβακερό, και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουκαμισάκι, σαν αυτό στην παρακάτω φωτογραφία, μέχρι να μπούνε οι ζέστες για τα καλά, ή με αυτό το άκρως καλοκαιρινό κορμάκι.

Δεν είναι καθόλου προκλητικό και ούτε θα σας στενεύει, αφού είναι ελαστικό για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Δημιουργήστε στιλάτα σύνολα και επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, μαύρο, ανοιχτό ροζ, κίτρινο, άσπρο και κεραμιδί. Βρείτε το εδώ και αγοράστε το τώρα!

Cotton paper bag shorts
9,99 €

H&M: Αυτό που χρειάζεστε για το καλοκαίρι μόνο με 9,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα H&M αυτό που χρειαζόμαστε όλες το καλοκαίρι, και δυστυχώς κάθε χρόνο αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε.

Δεν είναι άλλο από σαγιονάρες flip flop, οι οποίες φοριούνται παντού και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι άνετες και βολεύουν πολύ. Το μόνο κακό είναι ότι χαλάνε πανεύκολα, για αυτό και δεν χρειάζεται να σπαταλάτε πολλά χρήματα για αυτές. Συνδυάστε τες με αυτό το μαγιό και βγείτε άνετες στην παραλία!

Σας βρήκαμε τις καλύτερες σε ποιότητα με μόλις 9,99 ευρώ και μπορείτε να τις φοράτε στην παραλία αλλά και για να κάνετε τις πρωινές σας βόλτες και δουλειές. Είναι κομψές και θα τις λατρέψετε. Μπείτε εδώ και αγοράστε τες αμέσως ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα.

Flip-flops
9,99 €
Black

H&M: Κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία με αυτό το καφτάνι - Κοστίζει μόνο 9,99€

Μπορεί να μας τα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός αυτές τις μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τα μπάνια μας στις παραλίες μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και ο Ιούνιος είναι μια ανάσα μακριά. Βρήκαμε, λοιπόν, το ρούχο που είναι απαραίτητο για την παραλία στα Η&Μ, στην σούπερ τιμή των 9,99 ευρώ.

Ένα καφτάνι είναι ευκολοφόρετο, αεράτο και δροσερό, και για αυτό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Μάλιστα παραμένετε στιλάτες και αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το μαγιό που θα βρείτε εδώ και κοστίζει μονάχα 10 ευρώ.

Με ζεβρέ μοτίβο είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να βρείτε φέτος το καλοκαίρι, ενώ η ζώνη στη μέση μπορεί να τονίσει τις καμπύλες και την μέση σας. Φορέστε το και κάντε εντύπωση στην παραλία, ξοδεύοντας μόνο 9,99€! Μπείτε εδώ και κάντε το τώρα δικό σας.

Kaftan with a tie belt
9,99 €

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share