Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Αυτό που χρειάζεστε για το καλοκαίρι μόνο με 9,99€

Θα το βολευτείτε

30 Μαΐου 2020 21:15
H&M: Αυτό που χρειάζεστε για το καλοκαίρι μόνο με 9,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα H&M αυτό που χρειαζόμαστε όλες το καλοκαίρι, και δυστυχώς κάθε χρόνο αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε.

Δεν είναι άλλο από σαγιονάρες flip flop, οι οποίες φοριούνται παντού και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι άνετες και βολεύουν πολύ. Το μόνο κακό είναι ότι χαλάνε πανεύκολα, για αυτό και δεν χρειάζεται να σπαταλάτε πολλά χρήματα για αυτές. Συνδυάστε τες με αυτό το μαγιό και βγείτε άνετες στην παραλία!

Σας βρήκαμε τις καλύτερες σε ποιότητα με μόλις 9,99 ευρώ και μπορείτε να τις φοράτε στην παραλία αλλά και για να κάνετε τις πρωινές σας βόλτες και δουλειές. Είναι κομψές και θα τις λατρέψετε. Μπείτε εδώ και αγοράστε τες αμέσως ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα.

Flip-flops
9,99 €
Black

H&M: Κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία με αυτό το καφτάνι - Κοστίζει μόνο 9,99€

Μπορεί να μας τα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός αυτές τις μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τα μπάνια μας στις παραλίες μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και ο Ιούνιος είναι μια ανάσα μακριά. Βρήκαμε, λοιπόν, το ρούχο που είναι απαραίτητο για την παραλία στα Η&Μ, στην σούπερ τιμή των 9,99 ευρώ.

Ένα καφτάνι είναι ευκολοφόρετο, αεράτο και δροσερό, και για αυτό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Μάλιστα παραμένετε στιλάτες και αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το μαγιό που θα βρείτε εδώ και κοστίζει μονάχα 10 ευρώ.

Με ζεβρέ μοτίβο είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να βρείτε φέτος το καλοκαίρι, ενώ η ζώνη στη μέση μπορεί να τονίσει τις καμπύλες και την μέση σας. Φορέστε το και κάντε εντύπωση στην παραλία, ξοδεύοντας μόνο 9,99€! Μπείτε εδώ και κάντε το τώρα δικό σας.

Kaftan with a tie belt
9,99 €

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share