Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mango: Αγοράστε το ιδανικό τζιν για το καλοκαίρι σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 19,99 ευρώ

Είναι σε προσφορά!

29 Μαΐου 2020 13:42
Mango: Αγοράστε το ιδανικό τζιν για το καλοκαίρι σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 19,99 ευρώ

Mango: Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για τη ντουλάπα σας. Σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο τζιν για το καλοκαίρι, το οποίο είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 19,99 € από 29,99. Σίγουρα, θα το λατρέψετε όλες!

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας,"πέσαμε" πάνω σε ένα πράσινο τζιν, το οποίο είναι άνετο και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Επίσης, είναι δροσερό, οπότε σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα λευκό Τ - shirt που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Crop σχέδιο, straight-fit, Μεσοκάβαλο, Διακοσμητικές πένσες, Ύφασμα βαμβακερό στυλ denim, Ύφασμα από βιώσιμο βαμβάκι, Δυο πλαϊνές τσέπες, Δυο εξωτερικές τσέπες πίσω, Θηλιές, Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 70.1 cm. Μήκος πλευράς 96.0 cm.

Mango online εκπτώσεις έως -50%: Φόρεμα από 26€ μόνο 15,99€

Μπορείτε να κάνετε εύκολα τα ψώνια σας online σε πολύ χαμηλές τιμές, παρ'ότι είναι κλειστά ακόμα τα μαγαζιά. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε τα καταστήματα, μιας και σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές στα Mango!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το φόρεμα που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι. Ένα πλισέ, αμάνικο φόρεμα με άνοιγμα βε, που θυμίζει αρχαιοελληνικό είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για αυτή την εποχή. Μάλιστα το χρώμα του είναι ιδιαίτερο, και θα τραβήξετε σίγουρα τα βλέμματα.

Μπορείτε να το φοράτε σε μια νυχτερινή έξοδο στο νησί αλλά και μέσα στην πόλη, όταν ο καιρός ζεστάνει περισσότερο. Ταιριάξτε το με πέδιλα που θα δείτε εδώ, τα οποία είναι εξίσου οικονομικά, και δημιουργήστε το απόλυτο look. Βρείτε το μόνο 15,99 ευρώ από 26€ και αγοράστε το με ένα κλικ εδώ. Θα το ερωτευτείτε!

Φόρεμα πλισέ
REF. 67095130-PLET-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 25,99 €

Ισχύουσα τιμή 15,99 €(-38%)

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share