Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εκπτώσεις στα μαγιό στο H&M - Push up μπικίνι με 28% έκπτωση

Τρέξτε να το αγοράσετε

27 Μαΐου 2020 19:07
Εκπτώσεις στα μαγιό στο H&M - Push up μπικίνι με 28% έκπτωση

Ψάχνετε ένα μαγιό στιλάτο και στην πιο οικονομική τιμή; Το Athensmagazine.gr έχει βρει για εσάς σε έκπτωση το καλύτερο μπικίνι στα H&M.

Αυτό το μαγιό μπορεί να τονίσει τέλεια το σώμα σας και να το αναδείξει, αφού είναι push up. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το καφτάνι που κοστίζει 9,99€ και να κλέψετε τα βλέμματα στην παραλία.

Είναι ένα μπικίνι με δαντέλα και με διακοσμητική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος, που του δίνει μια λάμψη. Δένει στο πίσω μέρος του λαιμού και έχει ένα ρυθμιζόμενο άγκιστρο, για να το κλείνετε εκεί που επιθυμείτε, ώστε να μην σας σφίγγει. Αγοράστε το εδώ μόνο με 12,99€ από 17,99€!

Super push-up bikini top
12,99 €

Το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka που τρελαίνει όλες τις γυναίκες - Η νο1 επιλογή

Τα μπάνια ξεκίνησαν αλλά εσείς έχετε ξεμείνει από μαγιό; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή στα Bershka, και σίγουρα όταν το δείτε θα θέλετε να το κάνετε δικό σας.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό, αφού κολακεύουν την σιλουέτα και κρύβουν μικρο- ατέλειες. Μάλιστα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, και πλέον όλες τα φοράνε, ακόμα και για έξοδο το βράδυ σαν κορμάκια. Αν ωστόσο έχετε πιο juicy σώμα, μπορείτε να δείτε και αυτό το μαγιό εδώ.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα και φιόγκους στο πλάι; Με αυτό τον τρόπο και θα τραβήξετε τον ήλιο, αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας, μιας και θα δροσίζεστε από το κενό στα πλάγια. Επίσης, δεν θα κολλάει πάνω σας όταν βγαίνετε από το νερό, ένα πρόβλημα που έχουν όλα τα ολόσωμα.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για αυτό και μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα εδώ, με λιγότερο από 20 ευρώ, ή να τρέξετε στο πιο κοντινό κατάστημα.

Ολόσωμο μαγιό με φιόγκους

ΑΝΑΦ. 3997/631/800
Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm
19.99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share