Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το must have φόρεμα της σεζόν κοστίζει μόλις 12,99€

Θα το λατρέψεις!

26 Μαΐου 2020 13:29
Bershka: Το must have φόρεμα της σεζόν κοστίζει μόλις 12,99€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 12,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι, με λεπτές τιράντες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Bershka: Βρήκαμε τη γόβα που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" σε τιμή "θανάτου"

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη must have γόβα που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" με μόλις 25,99 ευρώ!

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια και ειδικά τα ψηλοτάκουνα; Ποια γυναίκα δεν έχει λατρέψει το δωμάτιο - παπουτσοθήκη της Κάρι Μπάντσο στη σειρά Sex & The City;

Το Athensmagazine.gr επειδή ξέρει τη μανία και την αγάπη σου για παντός είδους υποδήματα και δη τις γόβες κι επειδή θέλει να σε κρατά πάντα ενήμερη σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, βρήκε για σένα σήμερα την τέλεια γόβα, στην τέλεια τιμή!

Είναι φούξια, είναι εξώφτερνη κι έχει υπέροχα κορδόνια που μπορείς να δέσεις σε όποιο ύψος του ποδιού σου εσύ θέλεις. Μπορείς να την κρατήσεις σε "low profile" δένοντας τη γύρω από τον αστράγαλό σου ή να δώσεις μια ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή σου τυλίγοντας την χιαστί γύρω από την γάμπα σου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ερωτευτείς από την πρώτη ματιά όπως κι εμείς. Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι με τι μπορείς να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα που θα κρατήσει ένα μίνιμαλ στιλ στην εμφάνιση σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν στις γόβες σου!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share