Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Το floral σορτσάκι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Θα το λατρέψεις!

25 Μαΐου 2020 18:56
H&M: Το floral σορτσάκι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το πιο στιλάτο floral σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει μόλις 9,99€!

Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ήδη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Η&Μ.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα υπέροχο, ρομαντικό floral pattern που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο λουκ σου.

H&M: Η λουλουδένια μίντι φούστα για να πετύχεις την boho εμφάνιση που ''ρίχνει'' το Instagram

Εντοπίσαμε στα καταστήματα H&M, αυτή την πανέμορφη μίντι φούστα, η οποία είναι λουλουδένια φυστικί και είναι η κατάλληλη αν θες να κάνεις το boho στιλ που έχει κάνει θραύση στο instagram!

Το να παίρνεις ιδέες από τις διάσημες instagramers φυσικά και δεν είναι κακό, μάλιστα με αυτό τον τρόπο θα είσαι πάντα ενήμερη για το τι γίνεται στη μόδα και θα κάνεις εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το girly φόρεμα!

Η φούστα αυτή μπορεί να σε βγάλει από πολύ δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις, ενώ είναι σίγουρο πως αν την κάνεις δική σου δε θα θες να τη βγάλεις ούτε λεπτό από πάνω σου!

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει συνολικά σε 3 χρώματα και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€.

Θα τη βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share