Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My style rocks μετά την καραντίνα

Οι ιδανικοί συνδυασμοί της σεζόν

24 Μαΐου 2020 15:54
My style rocks μετά την καραντίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φόρμες, πιτζάμες, φανελάκια, κολάν και παντόφλες φορέθηκαν τόσο πολύ στη διάρκεια της καραντίνας που σίγουρα έκανες απόσβεση για κάθε ευρώ αγοράς τους. Τώρα, λοιπόν, που έχεις περισσότερες από 6 επιλογές μετακίνησης εκτός σπιτιού και οι βραδινές εξορμήσεις σου δεν θα περιορίζονται μέχρι το σαλόνι, ήρθε η ώρα να αλλάξεις dress code και να εφαρμόσεις στην πράξη όσα έχεις μάθει από τα reality μόδας, για να συνδυάσεις τα ξεχασμένα ρούχα που κρύβει η ντουλάπα σου με τα νέα κομμάτια που, σίγουρα, παρήγγειλες διαδικτυακά εν μέσω καραντίνας.

Πράξη πρώτη: Jeans don’t lie

Κάνοντας βουτιά στη ντουλάπα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσεις είναι το αγαπημένο σου στενό τζιν. Καμία ζυγαριά δεν είναι τόσο ακριβείας, όσο το είδωλό σου στον καθρέφτη ενώ προσπαθείς να κουμπώσεις το skinny τζιν σου. Τα κατάφερες; Συγχαρητήρια, αφού τελικά η παραμονή στο σπίτι, σε ακτίνα λίγων μέτρων από το ψυγείο, δεν σου έκατσε «βαριά». Φρεσκάρεις το λευκό σου πουκάμισο, προσθέτεις μεταλλικά αξεσουάρ και statement παπούτσια και είσαι έτοιμη για την πρώτη βραδινή έξοδο της μετά lockdown εποχής.

Και αφού κατάφερες να διατηρήσεις τη μέση δαχτυλίδι, δεν έχεις παρά να την αναδείξεις. Συνδύασε το ψηλόμεσο mom fit τζιν σου με ένα μονόχρωμο T-Shirt ή ένα εφαρμοστό τοπάκι και τα καινούργια oxfords που «χτύπησες» online στις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Είσαι έτοιμη για τη βόλτα στα εμπορικά καταστήματα που τόσο σου έλειψε, η οποία φυσικά θα συνδυαστεί και μια στάση για καφέ στην πλατεία.

Δύο sneakers μόνο

Ένα ζευγάρι παπούτσια θα είναι το μόνο που θα σου θυμίζει τη γκαρνταρόμπα της καραντίνας. Επιβάλλεται να εξαφανίσεις όλα τα ρούχα που φορούσες μένοντας σπίτι, μπορείς ωστόσο να κρατήσεις τα αγαπημένα σου sneakers, που σε συνόδευαν εκτός σπιτιού κάθε φορά που έπαιρνες άδεια εξόδου από το 13033.

Με μια denim ή υφασμάτινη σαλοπέτα και το λευκό T-shirt που φορούσες πέρυσι όταν είχες κερδίσει στο ΣΚΡΑΤΣ, έχεις δημιουργήσει το πιο τέλειο “street style” για να περιηγηθείς στα μαγαζιά της γειτονιά του, κάνοντας μια στάση, φυσικά, και στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να διαπιστώσεις αν το γούρι θα δουλέψει και αυτή τη φορά.

Βάλε το boho το φουστάνι

Ήρθε η ώρα να βάλεις το boho φόρεμα που αγόρασες εν μέσω καραντίνας, αποζητώντας τον αέρα ελευθερίας και ξεγνοιασιάς που αποπνέει το bohemian style. Φορώντας το στη μάξι εκδοχή του με χαμηλές πλατφόρμες ή σε mini version με lace up σανδάλια, είσαι έτοιμη για το ραντεβού μανικιούρ και πεντικιούρ στο κομμωτήριο και μετά για εκείνη τη βόλτα δίπλα στη θάλασσα, ώστε να ξεκινήσετε με τις κολλητές σου να κάνετε πλάνα για φέτος το καλοκαίρι.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share