Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Express Yourself: Η πρώτη Ελληνική διαφημιστική καμπάνια της BOLON Eyewear!

Πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού

22 Μαΐου 2020 16:04
Express Yourself: Η πρώτη Ελληνική διαφημιστική καμπάνια της BOLON Eyewear!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το διάσημο πλέον brand της BOLON, με σημαντικές συνεργασίες όπως η Anne Hathaway και η Hailey Bieber, συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στον χώρο της μόδας και παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου, με μια μοναδική συνεργασία.

Η λαμπερή Κατερίνα Γερονικολού (@katerina_geronikolou) είναι το νέο πρόσωπο του brand για την Ελλάδα και μας αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της προσωπικότητας της, ακολουθώντας πιστά το moto του brand “My Style My BOLON”. Αποδεικνύει πως τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ, είναι statement προσωπικότητας, στυλ και διάθεσης. Μέσα από τον φακό του Κωνσταντίνου Τσιλιακού, η Κατερίνα άλλοτε ανέμελη ή δυναμική και άλλοτε με έντονη θηλυκότητα, αναδεικνύει ιδανικά την υπέροχη συλλογή γυαλιών ηλίου της BOLON.

BOLON eyewear Κατερίνα Γερονικολού

Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά όπως Τιτάνιο, αλουμίνιο και ιταλική ακετάτη, όλα τα γυαλιά ηλίου της συλλογής εγγυώνται μέγιστη ελαφρότητα, άνεση και αντοχή. Με τον αρμονικό συνδυασμό ποιοτικών υλικών κατασκευής και σύγχρονου σχεδιασμού, η νέα collection BOLON, αποπνέει κομψότητα και αυτοπεποίθηση. Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια της συλλογής και κάντε το δικό σας statement, αυτό το καλοκαίρι!

https://bolon-eyewear.com/

@boloneyewear #mystylemybolon

Παρακολουθήστε το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας BOLON Eyewear

[φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τσιλιακός - styling: Άννα Μανδρέκα – Make up: Βάσω Νακοπούλου – Hair Styling: Mary Ann Αναγνωστέλλη ]
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share