Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Δροσερό και αέρινο - Το φόρεμα που λάτρεψαν όλες οι γυναίκες

Έχει τιμή σοκ

20 Μαΐου 2020 10:36
ZARA: Δροσερό και αέρινο  - Το φόρεμα που λάτρεψαν όλες οι γυναίκες

Σου βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα και φυσικά είναι από τα καταστήματα ZARA. Είναι αέρινοι και δροσερό και σίγουρα θα το λατρέψεις όπως όλες!

Θα το θες τώρα καθώς είναι οικονομικό και μοντέρνο και θα μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ και στη δουλειά και σε μια βόλτα.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ και συνδυάζεται άψογα με το πέδιλο που σου είχαμε προτείνει πριν κάποιες μέρες!

Φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες ρυθμιζόμενες με φιόγκο. Λεπτομέρεια βολάν.

Θα το βρεις εδώ

ZARA: Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με την λεπτομέρεια που λατρεύουν όλες οι γυναίκες - Είναι σε super τιμή

Βρήκαμε στα Zara το φόρεμα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες αφού διαθέτει την πιο ξεχωριστοί λεπτομέρεια και έχει απίστευτη τιμή!

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το απαλό λιλά του χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του νησιού, όπου θα ταξιδέψεις το καλοκαιράκι.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

Προχθές λοιπόν, άνοιξαν όλα τα καταστήματα της Ελλάδας, αφού επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Σε όλες λοιπόν τις αλυσίδες έχουν ξεκινήσει διάφορες εκπτώσεις, ενώ και η νέες συλλογές ξεπουλάνε σας τρελές.

Κάνε το δικό σου εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share