Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Oysho: Θα πάθεις πλάκα με αυτό το μαγιό - Είναι μπικίνι και έχει το πιο ξεχωριστό print

Κοστίζει μόλις 17 ευρώ

19 Μαΐου 2020 14:04
Oysho: Θα πάθεις πλάκα με αυτό το μαγιό  - Είναι μπικίνι και έχει το πιο ξεχωριστό print

Βρήκαμε στα Oysho το μαγιό που θα λατρέψεις, είναι στιλάτο, κομψό και κυρίως έχει ένα ιδιαίτερο print που θα λατρέψεις!

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι για την παραλία, μιας και είναι τόσο θηλυκό και ρομαντικό, όσο και καυτό για να τραβήξεις όλα τα μάτια πάνω σου.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και μπορεί τώρα μεν να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και να είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας, θα έρθει όμως η στιγμή που θα βγούμε και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας και στο καλοκαιράκι μας.

Το συγκεκριμένο μαγιό είναι μια τάση από το εξωτερικό το οποίο θα καθιερωθεί σίγουρα και στην Ελλάδα! Εμείς βρήκαμε αυτό το μαγιό από τα Oysho και δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε μια αναφορά σε αυτό!

Κάνε το δικό σου εδώ.

Ωστόσο, δες ακόμα στο online κατάστημα του Oysho και αυτό το μίνιμαλ χακί μαγιό που κολακεύει τ<α περισσότερα γυναικεία σώματα.

Bershka: Βρήκαμε το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€

Τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν και φυσικά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€!

Τα Bershka φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο τιγρέ ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του με τη ζώνη στη μέση είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share