Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με την λεπτομέρεια που λατρεύουν όλες οι γυναίκες - Είναι σε super τιμή

Μην το χάσετε!

19 Μαΐου 2020 09:14
ZARA: Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με την λεπτομέρεια που λατρεύουν όλες οι γυναίκες  - Είναι σε super τιμή

Βρήκαμε στα Zara το φόρεμα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες αφού διαθέτει την πιο ξεχωριστοί λεπτομέρεια και έχει απίστευτη τιμή!

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το απαλό λιλά του χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του νησιού, όπου θα ταξιδέψεις το καλοκαιράκι.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

Προχθές λοιπόν, άνοιξαν όλα τα καταστήματα της Ελλάδας, αφού επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Σε όλες λοιπόν τις αλυσίδες έχουν ξεκινήσει διάφορες εκπτώσεις, ενώ και η νέες συλλογές ξεπουλάνε σας τρελές.

Κάνε το δικό σου εδώ.

ZARA: Πανικός με το μαύρο πέδιλο που έχει κάνει θραύση και στο Instagram

Σου βρήκαμε τα πιο σικάτα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που θα τα χαρείς τόσο την Άνοιξη όσο και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα, όπως και με αυτό το τέλειο κόκκινο φόρεμα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Δερμάτινο πάνω μέρος. Σουρωτά δερμάτινα λουριά με θέση για το μεγάλο δάχτυλο. Λεπτό μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

Θα τα βρείτε εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share