Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Bershka: Το minimal φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

18 Μαΐου 2020 16:04
Bershka: Το minimal φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι με ένα διακριτικό φερμουάρ και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε πέντε υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka που τρελαίνει όλες τις γυναίκες - Η νο1 επιλογή

Τα μπάνια ξεκίνησαν αλλά εσείς έχετε ξεμείνει από μαγιό; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή στα Bershka, και σίγουρα όταν το δείτε θα θέλετε να το κάνετε δικό σας.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό, αφού κολακεύουν την σιλουέτα και κρύβουν μικρο- ατέλειες. Μάλιστα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, και πλέον όλες τα φοράνε, ακόμα και για έξοδο το βράδυ σαν κορμάκια. Αν ωστόσο έχετε πιο juicy σώμα, μπορείτε να δείτε και αυτό το μαγιό εδώ.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα και φιόγκους στο πλάι; Με αυτό τον τρόπο και θα τραβήξετε τον ήλιο, αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας, μιας και θα δροσίζεστε από το κενό στα πλάγια. Επίσης, δεν θα κολλάει πάνω σας όταν βγαίνετε από το νερό, ένα πρόβλημα που έχουν όλα τα ολόσωμα.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για αυτό και μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα εδώ, με λιγότερο από 20 ευρώ, ή να τρέξετε στο πιο κοντινό κατάστημα.

Ολόσωμο μαγιό με φιόγκους

ΑΝΑΦ. 3997/631/800
Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm
19.99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share