Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka που τρελαίνει όλες τις γυναίκες - Η νο1 επιλογή

Θα το ερωτευτείτε

17 Μαΐου 2020 20:16
Το ολόσωμο μαγιό από τα Bershka που τρελαίνει όλες τις γυναίκες - Η νο1 επιλογή

Τα μπάνια ξεκίνησαν αλλά εσείς έχετε ξεμείνει από μαγιό; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή στα Bershka, και σίγουρα όταν το δείτε θα θέλετε να το κάνετε δικό σας.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό, αφού κολακεύουν την σιλουέτα και κρύβουν μικρο- ατέλειες. Μάλιστα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, και πλέον όλες τα φοράνε, ακόμα και για έξοδο το βράδυ σαν κορμάκια. Αν ωστόσο έχετε πιο juicy σώμα, μπορείτε να δείτε και αυτό το μαγιό εδώ.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα και φιόγκους στο πλάι; Με αυτό τον τρόπο και θα τραβήξετε τον ήλιο, αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας, μιας και θα δροσίζεστε από το κενό στα πλάγια. Επίσης, δεν θα κολλάει πάνω σας όταν βγαίνετε από το νερό, ένα πρόβλημα που έχουν όλα τα ολόσωμα.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για αυτό και μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα εδώ, με λιγότερο από 20 ευρώ, ή να τρέξετε στο πιο κοντινό κατάστημα.

Ολόσωμο μαγιό με φιόγκους

ΑΝΑΦ. 3997/631/800
Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm
19.99 €

Bershka: Το τζιν φόρεμα με τις λεπτομέρειες στη μέση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Βρήκαμε στο κατάστημα των Bershka το πιο θηλυκό φόρεμα που σμιλεύει το σώμα σε 40% έκπτωση. Οπότε, τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί. Μάλιστα, μπορείς να το διαλέξεις ανάμεσα σε δυο διαφορετικά χρώματα. Αφού, βγαίνει σε τζιν όπως είπαμε, αλλά και σε μαύρο.

Ένα τζιν φόρεμα είναι καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι το πιο εύκολο φόρεμα για να φορέσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις, αφού λόγω του υφάσματος του δεν θέλει πολλά - πολλά για να αναδειχθεί. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με τα αθλητικά του παπούτσια.

Τα τζιν φορέματα κορίτσια δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, αφού ποτέ δεν φεύγει και το τζιν. Είναι αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας, καθώς είναι πολύ άνετο και μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμη και τις πιο βραδινές.

Αυτό το τζιν φόρεμα που σου βρήκαμε από τα Bershka, πρόκειται να το αγαπήσεις. Όχι μόνο επειδή είναι πολύ εντυπωσιακό και αισθησιακό, καθώς έχει άνοιγμα με φερμουάρ στη μέση, αλλά και γιατί βρίσκεται σε 40% έκπτωση. Είναι ευκαιρία λοιπόν, αν δεν έχετε ένα τέτοιο στην ντουλάπα σας να αποκτήσετε. Το συγκεκριμένο, εκτός από τζιν βγαίνει και σε μαύρο χρώμα.

Κοντό φόρεμα ντένιμ με γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και έχει μέση ρυθμιζόμενη με ζώνη.

Απίστευτες τιμές θα βρεις και το τζιν από τα Bershka που έχουν βγει σχεδόν sold out. Είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

 

Ροή ειδήσεων

Share