Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η&M: Αυτό το φόρεμα θα σε ''σώσει'' - Πάει με τα πάντα και κοστίζει μόλις 7 ευρώ

Δες το!

17 Μαΐου 2020 16:05
Η&M: Αυτό το φόρεμα θα σε ''σώσει''  - Πάει με τα πάντα και κοστίζει μόλις 7 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα των H&M το φόρεμα που θα σε ''σώσεί'' αφού πάει με τα πάντα και κοστίζει μόλις 7 ευρώ!

Όπου και να το βρεις ωστόσο, ξεπουλάει σαν τρελό λόγω τόσο της τιμής του, αλλά και λόγω του ότι είναι απίστευτο.

Πρόκειται για το κλασικό στενό μίνι φόρεμα που φοράμε όλες οι γυναίκες. Η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και παραμένει μέχρι και σήμερα μέσα στα trends, αφού μιλάμε για ένα διαχρονικό κομμάτι. Βγαίνει μάλιστα, σε ότι χρώμα θέλεις.

Στα H&M λοιπόν το παρακάτω φόρεμα που θα δεις, ξεπουλάει σαν τρελό. Αφού, η τιμή του βρίσκεται κάτω από τα 10 € και θα σε αφήσει άφωνη. Αυτή την αγορά πρέπει να την κάνεις, αφού θα σε σώσει από πολλά «δεν έχω τι να φορέσω».

Μπορείς ανάλογα τους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ παρακάτω θα δεις πως να το φορέσεις για να φαίνεται πιο trendy. Βέβαια, αν το θέλεις πιο σικάτο, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το αδιανόητο πέδιλο!

H&M e - shop: Το πιο διαχρονικό φόρεμα που λατρεύει κάθε γυναίκα κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Όλες οι γυναίκες θα το λατρέψουν αυτό το διαχρονικό φόρεμα που πλέον κοστίζει 19 ευρώ!

Το σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, είναι το τέλειο καλοκαιρινό ρούχο και θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι το ιδανικό φόρεμα για τα ραντεβού σου και τις νυχτερινές σου εξόδους.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας λόγω της επιβολής της καραντίνας, ωστόσο σε λίγο καιρό τα μαγαζιά θα ανοίξουν και θα ξεκινήσουμε τις εξόδους μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεσαι, είναι να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα ρούχα προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό την τέλεια μίνι φούστα

Τα H&M σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το μοναδικό σατέν φόρεμα, το οποίο μπορείς να βρεις σε δύο αποχρώσεις. Ζαχαρί και ζεβρέ, ανάλογα με το τι θέλεις να επιλέξεις και ανάλογα με την εμφάνιση που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου με κάτω από 19 ευρώ.

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share