Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Πανικός με αυτό το φόρεμα - Θα πάθετε σοκ με την λεπτομέρεια στους ώμους

Θα το λατρέψετε!

17 Μαΐου 2020 12:26
ZARA: Πανικός με αυτό το φόρεμα - Θα πάθετε σοκ με την λεπτομέρεια στους ώμους

Εντοπίσαμε στα ZARA το απόλυτο τζιν φόρεμα που έχει κάνει πραγματικά χαμό! Έχει τέλειους ώμους και απίστευτη τιμή!

Το απαλό λιλά του χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του νησιού, όπου θα ταξιδέψεις το καλοκαιράκι.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

Προχθες λοιπόν, άνοιξαν όλα τα καταστήματα της Ελλάδας, αφού επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας μετά την σταδιακή άρση των μέτρων. Σε όλες λοιπόν τις αλυσίδες έχουν ξεκινήσει διάφορες εκπτώσεις, ενώ και η νέες συλλογές ξεπουλάνε σας τρελές.

Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα που άνοιξαν, ειδικά στα Zara επικράτησε κανονικά χαμός, ειδικά με αυτό το φίνο πέδιλο!

Κάνε το δικό σου εδώ.

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share