Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H&M: To πιο σικάτο τζιν που κολακεύει τα πόδια κάθε γυναίκας σε τιμή σοκ

Έχει απίστευτη εφαρμογή

16 Μαΐου 2020 16:10
H&M: To πιο σικάτο τζιν που κολακεύει τα πόδια κάθε γυναίκας σε τιμή σοκ

Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι αυτές που δημιουργούν απίστευτους συνδυασμούς. Μπορούν να φορεθούν με διάφορους και άπειρους τρόπους και πάντα εντυπωσιάζουν.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M, έχει «μπλοκάρει» από τις πωλήσεις. Έχει προκαλέσει εμμονή στις γυναίκες, αφού είναι ότι πιο stylish. Είναι σε χαλαρή ίσια γραμμή και το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα στιλάτο μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό!

Δείτε το!

H&M e - shop: Το απόλυτο τζιν που θα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι είναι σε προσφορά

Βρήκαμε στα H&M e - shop: Το απόλυτο τζιν που θα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι είναι σε προσφορά!

Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί από ο πρωί έως και το βράδυ. Στην σχολή ή στο γραφείου. Στον καφέ ή στο ποτό. Μάλιστα, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα κάνεις και αν πάντα μπορείς να το υποστηρίξεις, μπορείς να το φορέσεις και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλες τις μπλούζες. Από φούτερ, πουλόβερ, μέχρι και με το πιο κοντό τοπ που θα δεις. Ενώ, όσον αφορά τα παπούτσια φοριέται επίσης με τα πάντα, αφού έχουμε δει να τα συνδυάζουν το καλοκαίρι ακόμη και με σαγιονάρες και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Εγώ έκαναν μια γρήγορη έρευνα αγορά στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και σου βρήκα το τζιν παντελόνι που προκαλεί φρενίτιδα, αφού βγαίνει σε 12 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις και έχει τέλεια εφαρμογή. Είναι σε slim και έχει ελαστικό ύφασμα.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι με 5 τσέπες. Το ύψος στο μπατζάκι φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και είναι extra ψηλόμεσο. Βγαίνει σε όλες τις αποχρώσεις του τζιν, σε γαλαζοπράσινο, ροζ, λευκό και μαύρο.

Ωστόσο, εσύ ακόμη να αποκτήσεις το πιο hot και παράλληλα ρομαντικό μπλουζάκι για φέτος την Άνοιξη; Αν δεν το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου στο βρήκα εγώ στην νέα συλλογή των H&M σε απίστευτα οικονομική τιμή, το οποίο βγαίνει 3 διαφορετικά και πολύ εντυπωσιακά χρώματα. Ταιριάζει μάλιστα, άψογα με το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που σου έδειξα παραπάνω.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share