Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H&M: Μην χάσεις την προσφορά στο τζιν που κολακεύει τα πόδια

Ταιριάζει σε όλες

15 Μαΐου 2020 15:39
H&M: Μην χάσεις την προσφορά στο τζιν που κολακεύει τα πόδια

Βρήκαμε στα H&M Το απόλυτο τζιν που θα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι είναι σε προσφορά!

Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Στην σχολή ή στο γραφείου. Στον καφέ ή στο ποτό. Μάλιστα, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα κάνεις και αν πάντα μπορείς να το υποστηρίξεις, μπορείς να το φορέσεις και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλες τις μπλούζες. Από φούτερ, πουλόβερ, μέχρι και με το πιο κοντό τοπ που θα δεις. Ενώ, όσον αφορά τα παπούτσια φοριέται επίσης με τα πάντα, αφού έχουμε δει να τα συνδυάζουν το καλοκαίρι ακόμη και με σαγιονάρες και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Εγώ έκαναν μια γρήγορη έρευνα αγορά στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και σου βρήκα το τζιν παντελόνι που προκαλεί φρενίτιδα, αφού βγαίνει σε 12 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις και έχει τέλεια εφαρμογή. Είναι σε slim και έχει ελαστικό ύφασμα.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι με 5 τσέπες. Το ύψος στο μπατζάκι φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και είναι extra ψηλόμεσο. Βγαίνει σε όλες τις αποχρώσεις του τζιν, σε γαλαζοπράσινο, ροζ, λευκό και μαύρο.

Ωστόσο, εσύ ακόμη να αποκτήσεις το πιο hot και παράλληλα ρομαντικό μπλουζάκι για φέτος την Άνοιξη; Αν δεν το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου στο βρήκα εγώ στην νέα συλλογή των H&M σε απίστευτα οικονομική τιμή, το οποίο βγαίνει 3 διαφορετικά και πολύ εντυπωσιακά χρώματα. Ταιριάζει μάλιστα, άψογα με το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που σου έδειξα παραπάνω.

H&M e - shop: Το πιο διαχρονικό φόρεμα που λατρεύει κάθε γυναίκα κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Όλες οι γυναίκες θα το λατρέψουν αυτό το διαχρονικό φόρεμα που πλέον κοστίζει 19 ευρώ!

Το σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, είναι το τέλειο καλοκαιρινό ρούχο και θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι το ιδανικό φόρεμα για τα ραντεβού σου και τις νυχτερινές σου εξόδους.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας λόγω της επιβολής της καραντίνας, ωστόσο σε λίγο καιρό τα μαγαζιά θα ανοίξουν και θα ξεκινήσουμε τις εξόδους μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεσαι, είναι να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα ρούχα προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό την τέλεια μίνι φούστα

Τα H&M σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το μοναδικό σατέν φόρεμα, το οποίο μπορείς να βρεις σε δύο αποχρώσεις. Ζαχαρί και ζεβρέ, ανάλογα με το τι θέλεις να επιλέξεις και ανάλογα με την εμφάνιση που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου με κάτω από 19 ευρώ.

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share