Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Oysho: H πιο άνετη ολόσωμη φόρμα για το καλοκαίρι - Θα το φοράς ακόμα και στην παραλία

Μην την χάσετε!

14 Μαΐου 2020 15:57
Oysho: H πιο άνετη ολόσωμη φόρμα για το καλοκαίρι - Θα το φοράς ακόμα και στην παραλία

Σου έχουμε την πιο κουλ και άνετη ολόσωμη φόρμα από τα καταστήματα Oysho, είναι οικονομική και θα την φοράς όλο το καλοκαίρι.

Μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί με χαμηλό σανδάλι για μια μπάνιο σε κάποιο εξωτικό νησί όσο και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο για να μαγέψεις τα πλήθη και τον αντρικό πληθυσμό!

Πάει με έντονα κραγιόν αλλά και με ένα nude βάψιμο, ειδικά αν είσαι μαυρισμένη και κοστίζει 35€. Ενώ το σχέδιο της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Περιγραφή

Μακριά ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Κλείσιμο στην πλάτη με άνοιγμα και κουμπί. Διακοσμητικά κουμπιά μπροστά και ζώνη. Τύπωμα με μικρά πουά.

Θα την βρεις εδώ

Αν πάλι θες να ψωνίσεις κάτι διαφορετικό και να είσαι έτοιμη για την παραλία δες και αυτό το χακί μαγιό!

Πανικός στα Η&Μ: Το πιο σέξι μαγιό που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες κοστίζει λιγότερο από 20€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το κορυφαίο και πιο σέξι μαγιό που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες με 20% έκπτωση και τελική τιμή 19,99€!

Τα H&M φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του με τον έναν ώμο είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε μαύρο και ροζ και μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share