Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με λουλούδια που θα σε κάνει μοντέλο - Κοστίζει μόνο 14 ευρώ

Κάντο δικό σου!

14 Μαΐου 2020 10:59
H&M: Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με λουλούδια που θα σε κάνει μοντέλο  - Κοστίζει μόνο 14 ευρώ

Σου βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα που κυκλοφορεί και φυσικά είναι στα H&M! Πραγματικά είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και βρίσκεται μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή αφού κοστίζει μόνο 14 ευρώ! Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου φέτος το καλοκαίρι.

Είναι σίγουρο πως από εδώ και στο εξής θα ξεκινήσουμε και πάλι τις βόλτες μας μιας και η καραντίνα τελείωσε και πλέον μπορούμε ανενόχλητα να βγαίνουμε από το σπίτι.

Για να το κάνεις ωστόσο αυτό χρειάζεται να έχεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ στην ντουλάπα. Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online store του H&M μπορέσαμε να βρούμε όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι, όπως και αυτή η λευκή φούστα!

Αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, κυρίως για τις πρωινές σου εξόδους μιας και κολακεύει όλα τα σωματότυπα και είναι πολύ δροσερό για τις ζεστές μέρες που έρχονται λίγο νωρίς φέτος το καλοκαίρι.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99€. Θα το βρεις εδώ σε 4 αποχρώσεις.

H&M e - shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν της σεζόν - Έχει απίστευτη εφαρμογή

Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι αυτές που δημιουργούν απίστευτους συνδυασμούς. Μπορούν να φορεθούν με διάφορους και άπειρους τρόπους και πάντα εντυπωσιάζουν.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M, έχει «μπλοκάρει» από τις πωλήσεις. Έχει προκαλέσει εμμονή στις γυναίκες, αφού είναι ότι πιο stylish. Είναι σε χαλαρή ίσια γραμμή και το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα στιλάτο μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό!

Δείτε το!

 

Ροή ειδήσεων

Share