Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Η λευκή αέρινη φούστα που κρύβει τις ατέλειες και την λάτρεψαν όλες - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Μην την χάσετε!

13 Μαΐου 2020 10:35
H&M: Η λευκή αέρινη φούστα που κρύβει τις ατέλειες και την λάτρεψαν όλες - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Σας βρήκαμε την πιο τέλεια άσπρη φούστα που κολακεύει όλες τις γυναίκες και είναι τα κατάστημα H&M. Με αυτό το κομμάτι πρόκειται να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, αφού είναι η κατάλληλη για την θερινή περίοδο.

Οι φούστες την καλοκαιρινή περίοδο κυκλοφορούν παντού και φοριούνται από το πρωί έως και το βράδυ. Είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δεν γίνεται να μην έχεις και εσύ έστω και μια μέσα στην ντουλάπα σου και ότι ύφασμα ή χρώμα και αν είναι αυτή.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα μια. Ειδικά, αν αυτή σε βοηθήσει να δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό look με το οποίο θα τραβήξεις σίγουρα όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου. Είναι άκρως εντυπωσιακή και στιλάτη.

Πρόκειται λοιπόν για την λευκή μίνι φούστα chiffon «σιφόνι», η οποία κάνει θραύση στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει λάστιχο στη μέση και τούλι, ενώ έχει και ανάγλυφα σχέδια. Βγαίνει επίσης σε ακόμη δυο χρώματα. Σε ανοιχτό ροζ και μαύρο και συνδυάζεται άψογα με ανοιχτά παπούτσια όπως είναι και αυτά το εξαιρετικά πέδιλα.

H&M e - shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν της σεζόν - Έχει απίστευτη εφαρμογή

Βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι αυτές που δημιουργούν απίστευτους συνδυασμούς. Μπορούν να φορεθούν με διάφορους και άπειρους τρόπους και πάντα εντυπωσιάζουν.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M, έχει «μπλοκάρει» από τις πωλήσεις. Έχει προκαλέσει εμμονή στις γυναίκες, αφού είναι ότι πιο stylish. Είναι σε χαλαρή ίσια γραμμή και το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα στιλάτο μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό!

Δείτε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share