Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πανικός στο H&M για αυτό το καλοκαιρινό παπούτσι - Από 50€ τώρα μόνο 24,99€

Μην το χάσετε!

12 Μαΐου 2020 12:08
Πανικός στο H&M για αυτό το καλοκαιρινό παπούτσι - Από 50€ τώρα μόνο 24,99€

Τα μαγαζιά άνοιξαν και πλέον μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας όπως γνωρίζατε. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα H&M το καλοκαιρινό παπούτσι που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι, στην πιο οικονομική τιμή.

Οι πλατφόρμες κάνουν δυναμικό comeback φέτος και θα φορεθούν πολύ, αφού όλες οι γυναίκες τις αγαπάμε, μιας και είναι άνετες αλλά και στυλάτες. Σας βρήκαμε λοιπόν αυτή την πλατφόρμα - σανδάλι, που σίγουρα θα λατρέψετε και μαζί με αυτό το λευκό crop τοπ μυρίζουν καλοκαίρι!

Μπορείτε να την αγοράσετε τώρα μόνο με 24,99 ευρώ, αφού είναι σε έκπτωση, κάνοντας ένα κλικ εδώ, εάν δεν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα H&M. Ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού το χρώμα της αλλά και το ύψος του τακουνιού (9 εκαστοστά ) το επιτρέπουν.

Wedge-heel sandals
24,99 €

Η&Μ: Βρήκαμε το αέρινο πόντσο που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στις παραλίες

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το υπέροχο αέρινο πόντσο που θα κάνει τις εμφανίσεις σου στην παραλία ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα έχουν ήδη ξεκινήσει και όλες οι γυναίκες έχουμε ξεψαχνίσει όλο το διαδίκτυο για να βρούμε το κατάλληλο μαγιό και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Έτσι και το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτό το αέρινο και υπέροχο πόντσο που μας έκανε να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά.

Θα το βρεις σε δύο χρώματα, μαύρο και ροζ για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο beach outfit σου. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 14,99€. Μην το σκέφτεσαι, είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι μιας και είναι ότι πιο άνετα και ταυτόχρονα in fashion. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν δεν έχεις διαλέξεις ακόμη μαγιό για φέτος, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ολόσωμο που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share