Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius e shop: Βρήκαμε τα κορυφαία καλοκαιρινά σκουλαρίκια με μόλις 5,99€

Προλάβετε τα!

10 Μαΐου 2020 16:01
Stradivarius e shop: Βρήκαμε τα κορυφαία καλοκαιρινά σκουλαρίκια με μόλις 5,99€

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius τα πιο σικάτα καλοκαιρινά σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ κρίκους που τους διακοσμούν πανέμορφα κοχύλια και φέρνουν με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι και τη θάλασσα στα αυτιά μας.

Είναι μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το πιο "λουλουδένιο" μπλουζάκι της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το λουλουδένιο μπλουζάκι που φωνάζει από χιλιόμετρα "άνοιξη" και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσένα και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να περνάς ώρες αναζήτησης στις βιτρίνες!

Σήμερα, βρήκαμε αποκλειστικά για σένα το φλοράλ μπλουζάκι από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius που σίγουρα θα λατρέψεις.

Η άνοιξη επιβάλλει έντονα χρώματα και πολλά λουλούδια και το μπλουζάκι αυτό έχει και τα δύο! Δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που θα σε κάνει να το λατρέψεις καθώς το ιδιαίτερο κόψιμο του είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Οι σούρες στο στήθος αναδεικνύουν τέλεια το ντεκολτέ σου και ο όγκος στα μανίκια είναι η επιτομή της φετινής μόδας.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Stradivarius με μόλις 17,99€. Μπορείς να το αγοράσεις μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι επειδή το μόνο σίγουρο είναι πως θα φορεθεί πολύ με τζιν, φούστες αλλά και σορτσάκια, αν η απορία σου είναι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι για να απογειώσεις το σύνολό σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καπιτονέ πέδιλο!

 

Ροή ειδήσεων

Share