Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka e - shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα - Αναδεικνύει κάθε σωματότυπο

Έχει απίστευτη τιμή!

8 Μαΐου 2020 15:30
Bershka e - shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα  - Αναδεικνύει κάθε σωματότυπο

Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα στα Bershka, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε απίστευτη προσφορά, αφού η τιμή του έχει πέσει κατά πού!

Είναι ντένιμ και... ανοιξιάτικος έρωτας, αφού δεν θα το βγάζεις από πάνω σου μετά την καραντίνα που θα έχει φτιάξει και ο καιρός και θα είναι πιο ζεστός.

Εμείς σου βρήκαμε το πιο απίστευτο φόρεμα από τα Bershka, το οποίο εκτός από πολύ οικονομικό είναι και πολύ στιλάτο. Το μπούστο είναι σε σχήμα καρδιάς και θα το τονίσει ακόμη περισσότερο, ενώ είναι και μίνι. Ενώ μιας και είσαι στο on line store Bershka τσέκαρε και αυτά τα εξαιρετικά πέδιλα!

Κοντό ντένιμ φόρεμα με τιράντες και λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς. Εφαρμοστή γραμμή και κλείσιμο πίσω με φερμουάρ.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 65% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Bershka e shop: Tα πιο στιλάτα και άνετα πέδιλα της σεζόν κοστίζουν μόλις 20,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο στιλάτο και άνετο πέδιλο της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 20,99€!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά ανεβαίνουν στα πατάρια για να πάρουν τη θέση τους τα κοντομάνικα και τα ανοιχτά παπούτσια. Γι' αυτό δεν γινόταν να μην κάνουμε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων για να βρούμε τα κορυφαία κομμάτια της σεζόν.

Αυτά τα ανάγλυφα πέδιλα με αγκράφα είναι μοδάτα και προσδίδουν παραπάνω στιλ στην κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τις ημέρας, ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο. Είναι τόσο άνετα που δεν θα θες να τα αποχωριστείς. Θα τα βρεις σε λευκό χρώμα στη μοναδική τιμή των 20.99€. Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τα συνδυάσεις για την τέλεια casual εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο mom fit παντελόνι

 

Ροή ειδήσεων

Share