Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango online εκπτώσεις έως -50%: Φόρεμα από 26€ μόνο 15,99€

Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι

8 Μαΐου 2020 13:12
Mango online εκπτώσεις έως -50%: Φόρεμα από 26€ μόνο 15,99€

Μπορείτε να κάνετε εύκολα τα ψώνια σας online σε πολύ χαμηλές τιμές, παρ'ότι είναι κλειστά ακόμα τα μαγαζιά. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε τα καταστήματα, μιας και σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές στα Mango!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το φόρεμα που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι. Ένα πλισέ, αμάνικο φόρεμα με άνοιγμα βε, που θυμίζει αρχαιοελληνικό είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για αυτή την εποχή. Μάλιστα το χρώμα του είναι ιδιαίτερο, και θα τραβήξετε σίγουρα τα βλέμματα.

Μπορείτε να το φοράτε σε μια νυχτερινή έξοδο στο νησί αλλά και μέσα στην πόλη, όταν ο καιρός ζεστάνει περισσότερο. Ταιριάξτε το με πέδιλα που θα δείτε εδώ, τα οποία είναι εξίσου οικονομικά, και δημιουργήστε το απόλυτο look. Βρείτε το μόνο 15,99 ευρώ από 26€ και αγοράστε το με ένα κλικ εδώ. Θα το ερωτευτείτε!

Φόρεμα πλισέ
REF. 67095130-PLET-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 25,99 €

Ισχύουσα τιμή 15,99 €(-38%)

Mango: Τσάντα με εφέ φιδιού τώρα μόνο 12,99€ - Αγοράστε την online

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε το shopping και πλέον μπορείτε να κάνετε εύκολα τα ψώνια σας online σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορεί να μην μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα αλλά σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές στα Mango!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την τσάντα των ονείρων σας που είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, μιας και θα μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι σαν και αυτό για μια πρωινή και απογευματινή έξοδο, ή με κάτι πιο καλό για το βράδυ.

Πρόκειται για μια τσάντα μπαούλο με σχέδιο φιδιού, που ήταν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, και όλες μας θέλαμε να αγοράσουμε μια. Βρείτε την τώρα μόνο με 12,99 ευρώ από 26€ και αγοράστε το με ένα κλικ εδώ. Θα σας βολέψει, μιας και χωράει περισσότερα από όσα νομίζετε και ασφαλίζει 100% με φερμουάρ.

Τσάντα μπαούλο εφέ φιδιού
REF. 67050569-SERBIA-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 25,99 €

Ισχύουσα τιμή 12,99 €

Τιμές σοκ στα Mango: Παντελόνι με ζώνη 9,99€ από 40€

Μην αναρωτιέστε πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το Mango προσφέρει διαδικτυακό shopping στις πιο χαμηλές τιμές. Βρείτε εκπτώσεις έως και 20% σε ρούχα αρίστης ποιότητας!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ακόμα μια φορά την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσατε να βρείτε. Παντελόνι κουστουμιού με ζώνη από 40€ τώρα μόλις 9,99€. Είναι σικ και μπορείτε να το συνδυάσετε με οτιδήποτε σας αρέσει, ακόμα και με αυτό το απλό μπλουζάκι, και να κάνετε διαφορετικές εμφανίσεις.

Περιγραφή

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

Ψηλόμεσο. Σχέδιο ίσια γραμμή. Ζώνη ρυθμιζόμενη. Δυο πλαϊνές τσέπες. Δυο τσέπες με ρέλι πίσω. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 74.7 cm.

Μήκος πλευράς 108.8 cm.

Είναι ένα άνετο και θα το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και για ένα ποτό, όταν με το καλό ανοίξουν τα μαγαζιά. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share