Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Έχει ''σπάσει'' ταμεία!

8 Μαΐου 2020 08:36
ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

Θα το βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά στο πιο θηλυκό λευκό φόρεμα!

Zara: Αγοράστε μπλούζα με ξεβαμμένη όψη μόνο με 7,95 ευρώ

Κοιτάζοντας, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία γκρι μπλούζα με ξεβαμμένη όψη, την οποία και θα λατρέψετε. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα.

Πρόκειται για άνετη και καθημερινή μπλούζα, που θα ευχαριστηθείτε. Είναι μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Care for fiber: τουλάχιστον 95% από οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΞΕΒΑΜΜΕΝΗ ΟΨΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
7,95 EUR

Zara e-shop: Αγοράστε την φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 25,95 ευρώ

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, εμείς σας βρήκαμε την denim mini φούστα, την οποία θα την φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα με την φούστα.

Πρόκειται για άνετη και ψηλόμεση φούστα, με πέντε τσέπες. Κλείνει με φερμουάρ και μεταλλικό πάνω κουμπί.Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

DENIM MINI SKIRTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΛΕΥΚΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share