Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango e-shop: Αγοράστε τζιν slim crop μόνο 25,99 ευρώ - Θα το λατρέψετε

Μην χάσετε την ευκαιρία!

7 Μαΐου 2020 13:45
Mango e-shop: Αγοράστε τζιν slim crop μόνο 25,99 ευρώ - Θα το λατρέψετε

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" ένα τζιν από τα mango που έχει σούπερ τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα μαύρο τζιν, το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ, καθώς είναι άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα με το παντελόνι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κινηθείτε άνετα χάρη στην ελαστικότητα που προσφέρει αυτό το τζιν. Slim fit. Crop σχέδιο. Ύφασμα από βιώσιμο βαμβάκι. Ύφασμα βαμβακερό stretch. Χρώμα μαύρο. Δυο πλαϊνές τσέπες. Τσέπη για νομίσματα. Δυο εξωτερικές τσέπες πίσω. Θηλιές. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Ποδόγυρος με ξέφτια. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 70.5 cm.

Μήκος πλευράς 93.0 cm.

Δείτε και μία τσάντα από τα Mango που μπορεί να σας αρέσει

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε το shopping και πλέον μπορείτε να κάνετε εύκολα τα ψώνια σας online σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορεί να μην μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα αλλά σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές στα Mango!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την τσάντα των ονείρων σας που είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, μιας και θα μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι σαν και αυτό για μια πρωινή και απογευματινή έξοδο, ή με κάτι πιο καλό για το βράδυ.

Πρόκειται για μια τσάντα μπαούλο με σχέδιο φιδιού, που ήταν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, και όλες μας θέλαμε να αγοράσουμε μια. Βρείτε την τώρα μόνο με 12,99 ευρώ από 26€ και αγοράστε το με ένα κλικ εδώ. Θα σας βολέψει, μιας και χωράει περισσότερα από όσα νομίζετε και ασφαλίζει 100% με φερμουάρ.

Τσάντα μπαούλο εφέ φιδιού
REF. 67050569-SERBIA-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 25,99 €

Ισχύουσα τιμή 12,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share