Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΚΕΜ e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο τσαντάκι φάκελο σε τιμή έκπληξη!

Προλάβετε το!

6 Μαΐου 2020 15:57
ΚΕΜ e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο τσαντάκι φάκελο σε τιμή έκπληξη!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο σικάτο τσαντάκι φάκελο που θα σας ξετρελάνει και θα κρατάτε συνέχεια. Είναι από την KEM και θα το βρείτε με μόλις 26 ευρώ.

Η γνωστή εταιρεία KEM έχει γίνει γνωστή για την ποιότητα της, και πλέον μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Κάνοντας λοιπόν, μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και στις προσφορές τους πέσαμε πάνω σε αυτό το τσαντάκι που μας έκανε να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν και η όψη φιδιού του είναι αυτή που μας κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Θα το βρείτε εκτός από αυτό το υπέροχο dirty pink, σε μπεζ, γκρι και μαύρο για να διαλέξετε όποιο εσείς θέλετε. Κάντε το δική σας μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι προτιμάτε τις μεγαλύτερες και πιο ευρύχωρες τσάντες, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το backpack που θα σας συνοδεύει μέρα νύχτα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Φάκελος σε συνθετικό υλικό Snake
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Φάκελος σε συνθετικό υλικό Snake
Διαστάσεις:25εκ. (μήκος) X 2εκ. (πλάτος) X 18εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:1
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Κλείσιμο με φερμουάρ

KEM e shop: Βρήκαμε το απόλυτο ανοιξιάτικο τσαντάκι με μόλις 34 €

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και φυσικά και οι δικές μας εμφανίσεις θα πρέπει να αποχωριστούν τα μουντά χρώματα και να υιοθετήσουν μια πιο... παιχνιδιάρικη διάθεση. Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια τσάντα που θα συνοδεύσει όλες σου τις εμφανίσεις και θα φέρει την άνοιξη στις εξόδους σου.

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο και τα αγαπημένα μας μαγαζιά έκανε μια στάση στο e shop των καταστημάτων ΚΕΜ και... ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά αυτό το τσαντάκι με το φλοράλ pattern. Έχει ακριβώς το μέγεθος που θα μπορείς να την έχεις μαζί σου το πρωί στο γραφείο αλλά και στις βραδινές σου εξόδους.Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... θα τη βρεις στην εκπληκτική τιμή των 34€, αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι προτιμάς τις πιο classic και casual εκδοχές, ρίξε μια ματιά σε αυτό το backpack από την ΚΕΜ που θα βρεις σε τιμή "θανάτου".

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Metallic Flower
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Metallic Flower
Διαστάσεις:19εκ. (μήκος) X 5εκ. (πλάτος) X 15εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:1
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με καπάκι και μαγνήτη.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share