Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius e shop: Το πιο ρομαντικό μπλουζάκι με ανάγλυφα πουά θα το βρεις στη μισή τιμή

Μην χάσετε την ευκαιρία!

6 Μαΐου 2020 11:44
Stradivarius e shop: Το πιο ρομαντικό μπλουζάκι με ανάγλυφα πουά θα το βρεις στη μισή τιμή

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ρομαντικό μπλουζάκι με ανάγλυφο πουά με έκπτωση 50&.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και σας βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε και ξεχωρίσαμε από την ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Κυκλοφορεί σε εκρού και παστέλ πράσινο για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το ανάγλυφο σχέδιο του αλλά και ο όγκος στα μανίκια που προσδίδει μια έξτρα νότα θηλυκότητας και ρομαντισμού. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα γι' αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που είναι ότι πιο άνετο και στιλάτο θα φορεθεί αυτή τη σεζόν.

Stradivarius Special Prices: Το πουά ανοιξιάτικο φόρεμα που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 11,19€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο πουά φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό με μόλις 11,19€!

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην έχουμε τη δυνατότητα να χαζέψουμε βιτρίνες αλλά μιας και έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων. Έτσι λοιπόν σε μια μικρή έρευνα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και.... κολλήσαμε!

Είναι υπέροχο γιατί αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και τα φουσκωτά του μανίκια είναι αυτά που το κάνουν ακόμη πιο σέξι. Μπορεί να μην έχει κάποιο έντονο ή ανοιχτό χρώμα αλλά το ύφασμα του είναι αυτό που το κάνει κατάλληλο για την εποχή όπως επίσης και τα τριών τετάρτων μανίκια του είναι αυτά που θα σε προστατεύσουν από τη βραδινή δροσιά!

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε κλικ εδώ και αγόρασε το στην εκπληκτική τιμή των 11,19€

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για μια πιο casual εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share