Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius Special Prices: Το πουά ανοιξιάτικο φόρεμα που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 11,19€

Το λατρέψαμε

5 Μαΐου 2020 15:09
Stradivarius Special Prices: Το πουά ανοιξιάτικο φόρεμα που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 11,19€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο πουά φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό με μόλις 11,19€!

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην έχουμε τη δυνατότητα να χαζέψουμε βιτρίνες αλλά μιας και έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων. Έτσι λοιπόν σε μια μικρή έρευνα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και.... κολλήσαμε!

Είναι υπέροχο γιατί αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και τα φουσκωτά του μανίκια είναι αυτά που το κάνουν ακόμη πιο σέξι. Μπορεί να μην έχει κάποιο έντονο ή ανοιχτό χρώμα αλλά το ύφασμα του είναι αυτό που το κάνει κατάλληλο για την εποχή όπως επίσης και τα τριών τετάρτων μανίκια του είναι αυτά που θα σε προστατεύσουν από τη βραδινή δροσιά!

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε κλικ εδώ και αγόρασε το στην εκπληκτική τιμή των 11,19€

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για μια πιο casual εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια.

Stradivarius e - shop: Βρήκαμε το απόλυτο σορτσάκι για όλες - Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε το απόλυτο σορτσάκι για όλες στο e shop των Stradivarius! Είναι σε τιμή σοκ αφού κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Ετοιμάζεσαι για τις βόλτες σου τώρα που θα τελειώσει η καραντίνα; Αν ναι τότε αυτό είναι το πιο καυτό σορτσάκι των Stradivarius και το καλύτερο;

Αν θες λοιπόν να τους εντυπωσιάσεις όλους στο πέρασμά σου, δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις και να δεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στο λεπτό. Αν δεν μας πιστεύεις, τσέκαρέ το και μόνη σου.

Τα σορτσάκια αποτελούν το απόλυτο must για τις καλοκαιρινές μας βόλτες, και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε έξω, και μιας και ο καιρός έχει αρχίσει να είναι πιο καλοκαιρινός, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα σου.

Στα Stradivarius θα βρεις και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία είναι ανάγλυφα στο σχέδιο. Ξεπουλάνε ήδη σαν τρελά

 

Ροή ειδήσεων

Share