Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara e-shop: Αγοράστε την φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 25,95 ευρώ

Τρομερό κομμάτι για την ντουλάπα σας!

5 Μαΐου 2020 08:38
Zara e-shop: Αγοράστε την φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 25,95 ευρώ

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" μία λευκή φούστα από τα Zara που έχει σούπερ τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ. Είναι το τοπ κομμάτι για το Καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι, ότι θα την λατρέψετε.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια denim mini φούστα, την οποία θα την φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα με την φούστα.

Πρόκειται για άνετη και ψηλόμεση φούστα, με πέντε τσέπες. Κλείνει με φερμουάρ και μεταλλικό πάνω κουμπί.Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

DENIM MINI SKIRTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΛΕΥΚΟ

Δείτε κι άλλη φούστα από την Καλοκαιρινή κολεξιόν του ZARA

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία πουά φούστα που έχει το χρώμα της μέντας.

Πρόκειται για μια φούστα που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι ψηλόμεση μίντι, με λάστιχο στη μέση. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο, ενώ μπροστά έχει κουμπιά. Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα πέδιλα που ταιριάζουν απόλυτα με τη φούστα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Care for fiber: EcoVero™Viscose. Το EcoVero™ πιστοποιείται από το οικολογικό σήμα της ΕΕ και συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πρώτη ύλη έως την κατασκευή της βοηθώντας μας να φροντίζουμε το περιβάλλον. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share