Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Stradivarius e shop: Το πιο άνετο τζιν που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 18 ευρώ

Τρομερή ευκαιρία!

26 Απριλίου 2020 15:04
Stradivarius e shop: Το πιο άνετο τζιν που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 18 ευρώ

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το τέλειο slouchy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 18,19€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καπιτονέ πέδιλο, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το T shirt που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια με μόλις 12.99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το μπλουζάκι που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια στην εκπληκτική τιμή των 12.99€!

Τα τελευταία χρόνια τα αγαπημένα μας καταστήματα έχουν βαλθεί να μας κάνουν να συγκινηθούμε και να αναπολήσουμε τα παιδικά μας χρόνια μέσα από τις κολεξιόν τους με ήρωες της Disney. Σήμερα, λοιπόν, κάνοντας μια μικρή έρευνα πέσαμε πάνω σε αυτό το μπλουζάκι - αναδρομή. Ποιος δεν έχει δει σαν παιδί την κλασσική ταινία με το Ντάμπο το ελεφαντάκι; Αυτήν ακριβώς τη στάμπα έχει και αυτό το T shirt. Εκτός όμως από τη συγκίνηση μας προσφέρει και την απόλυτη άνεση μιας και μιλάμε για ένα κοντομάνικο που θα μας βγάλει από τη θέση όταν θέλουμε να κάνουμε το πιο απλό casual outfit. Δεν είναι απαραίτητο ένα καθημερινό look να περιλαμβάνει ένα απλό τζιν και αθλητικά παπούτσια, δες εδώ την πλισέ φούστα που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν και θα χαρίσει στο στιλ μια πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Όσο για το T shirt, κοίτα πόσο απλό είναι, με ένα μόνο κλικ εδώ, είναι δικό σου!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share