Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε την πιο in fashion καρό ολόσωμη φόρμα με μόλις 17,99€

Θα τη λατρέψεις!

25 Απριλίου 2020 16:35
Bershka e shop: Βρήκαμε την πιο in fashion καρό ολόσωμη φόρμα με μόλις 17,99€

Ποια γυναίκα δεν θέλει να συνδυάζει το στιλ με την άνεση; Και τι καλύτερο για αυτό από μια ολόσωμη φόρμα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα από τα Bershka που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που σε βγάζει από τον κόπο των συνδυασμών και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και θηλυκότητα. Όταν λοιπόν δεις μια τέτοια υπέροχη φόρμα σαν αυτή των καταστημάτων Bershka με καρό pattern, λεπτές τιράντες και στην ασυναγώνιστη τιμή των 17,99€ πώς αντισταθείς; Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα λευκά πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο αθλητικό τοπ με μόλις 9.99€!

Μπορεί λόγω καραντίνας να μην μπορούμε να επισκεφθούμε τα φυσικά καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop τους. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς στα Bershka το πιο σικάτο τοπ που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτό το αθλητικό τοπ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το αθλητικό αυτό μπλουζάκι θα το βρεις σε 2 υπέροχα χρώματα, ιριδίζον γαλάζιο και μαύρο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share