Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Pull&Bear e - shop: Το φόρεμα που έγινε ήδη τάση και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Έχει απίστευτη τιμή!

23 Απριλίου 2020 19:00
Pull&Bear e - shop: Το φόρεμα που έγινε ήδη τάση και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Σου βρήκαμε στα Pull&Bear το πιο σικάτο φόρεμα που έχει και φιόγκο στη μέση για να την τονίσεις και θα σε κολακεύει σίγουρα!

Μπορεί όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης από την κυβέρνηση, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, μπορείς να κάνεις online τις αγορές σου και να σου έρθουν τα προϊόντα που θα παραγγείλεις έξω από την πόρτα σου με λίγα βήματα που θα πατήσεις.

Τα χρώματα είναι η αλήθεια πως έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε και τα plain φορέματα. Έτσι και το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε από το Pull&Bear, όπως και αυτή η εξαιρετική βερμούδα που είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Επειδή προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα, σου βρήκαμε αυτό το φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο και το προτείνουν και όλες οι influencers του εξωτερικού. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το απόλυτο in fashion πέδιλο της σεζόν με μόλις 25,99€!

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το απόλυτο in fashion πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου με μόλις 25,99€!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό πέδιλο με τακούνι και λεπτά δετά λουράκια από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

Stradivarius e shop: Φέρε την άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το ασύμμετρο φλοράλ τοπ!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο φλοράλ μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το all time classic τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Ακόμη το σκέφτεσαι; Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share