Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το πιο σικάτο πέδιλο της σεζόν σε τιμή "θανάτου"

Θα το λατρέψεις!

5 Ιουνίου 2020 22:35
Stradivarius: Βρήκαμε το πιο σικάτο πέδιλο της σεζόν σε τιμή

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο in fashion πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου με μόλις 19,99€!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό πέδιλο με τακούνι και λεπτά δετά λουράκια από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

Stradivarius: Βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι για τις αθλητικές σου εμφανίσεις με μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα να βρίσκει για εσένα τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι της σεζόν!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω σε αυτό το σορτσάκι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το υπέροχο αυτό σορτσάκι θα το βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, μπεζ και πράσινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share