Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

KEM e shop: Βρήκαμε την πιο θηλυκή και άνετη τσάντα σε τιμή "θανάτου"

Μη χάσετε την ευκαιρία!

23 Απριλίου 2020 13:33
KEM e shop: Βρήκαμε την πιο θηλυκή και άνετη τσάντα σε τιμή

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς στο e shop των καταστημάτων ΚΕΜ την πιο θηλυκή και άνετη τσάντα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα.

Η γνωστή εταιρία ΚΕΜ είναι κορυφαία στην ποιότητα των προϊόντων της κι έχει τις απόλυτα προσιτές τιμές, αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που όλες οι γυναίκες τη λατρεύουν. Αυτή τη φορά, το Athensmagazine.gr κάνοντας μια μίνι "έρευνα" στο e shop της αγαπημένης εταιρίας έπεσε πάνω στην τσάντα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και όχι άδικα, μιας και έχει το τέλειο χρώμα για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ouftits αλλά και το κατάλληλο μέγεθος για να μας συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη, κοστίζει μόλις 19€. Μην το σκέφτεσαι, κάν' τη δίκη σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο ευρύχωρες και κλασσικές τσάντες, ρίξε μια ματιά σε αυτήν από τα καταστήματα Η&Μ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Soft Double
Διαστάσεις:25εκ. (μήκος) X 11εκ. (πλάτος) X 17εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:3
Θήκη για κινητό
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με φερμουάρ στην κεντρική θέση. Κλείσιμο με μαγνήτη πλαϊνών θέσεων.

ΚΕΜ e shop: Βρήκαμε την κορυφαία τσάντα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν με μόλις 19€

Το Athensmagazine.gr βρήκε την κορυφαία τσάντα που θα σας ξετρελάνει και θα κρατάτε συνέχεια. Είναι από την KEM και θα τη βρείτε με μόλις 19 ευρώ.

Η γνωστή εταιρεία KEM έχει γίνει γνωστή για την ποιότητα της, και πλέον μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Κάνοντας λοιπόν, μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και στις προσφορές τους πέσαμε πάνω σε αυτή την τσάντα που μας έκανε να την ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν και το μέγεθος της είναι αυτό που μας επιτρέπει να την κρατάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θα τη βρείτε εκτός από αυτό το υπέροχο μπλε, σε πράσινο και ροδακινί για να διαλέξετε όποια εσείς θέλετε. Κάντε τη δική σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός, αν αγαπάτε τις αντιθέσεις τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα καταστήματα Stradivarius και είμαστε σίγουροι πως ακόμη και με ένα λευκό T shirt όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

Μια μικρή περιγραφή για την τσάντα:

Τσάντα χιαστί μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Soft Double
Διαστάσεις:26εκ. (μήκος) X 11εκ. (πλάτος) X 23εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:1
Θήκη για κινητό
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με φερμουάρ.

 

Ροή ειδήσεων

Share