Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango online ξεπούλημα: Αγοράστε το ιδανικό μπλουζάκι για το καλοκαίρι μόνο με 9,99€

Μην χάσετε την ευκαιρία!

23 Απριλίου 2020 12:47
Mango online ξεπούλημα: Αγοράστε το ιδανικό μπλουζάκι για το καλοκαίρι μόνο με 9,99€

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" ένα τέλειο μπλουζάκι με τύπωμα από τα Mango, το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 9,99€ από 12,99. Είμαστε σίγουροι, ότι το καλοκαίρι θα το ευχαριστηθείτε.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα μπλουζάκι με τύπωμα μια φωτογραφία.

Πρόκειται για ένα μπλουζάκι που σίγουρα θα λατρέψετε, αφού είναι άνετο και ταιριάζει με τα πάντα. Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ το τζιν slim mom που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ύφασμα βαμβακερό. Τύπωμα φωτογραφίας. Λαιμός στρογγυλός. Κοντό μανίκι. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας τώρα.

  • Μήκος πλευράς 33.7 cm.
  • Μήκος πλάτης 59.5 cm.

Mango e-shop: Αγοράστε μπλουζάκι βαμβακερό μόνο με 4,79 €

Βρήκαμε για εσάς ένα μπλουζάκι βαμβακερό από τα Mango. Κοστίζει μόνο 4,79 ευρώ.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το χακί μπλουζάκι, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ την μίνι φούστα denim από τα Zara, που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της. 100% οργανικό βαμβάκι. Σχέδιο βασικό. Λαιμός στρογγυλός. Κοντό μανίκι. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας τώρα!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share