Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρομερή είδηση από τα Mango - Αγαπημένα προϊόντα σε τιμές σοκ

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε!

22 Απριλίου 2020 15:15
Τρομερή είδηση από τα Mango - Αγαπημένα προϊόντα σε τιμές σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας, όπως είναι και το τζιν slim mom. Σήμερα, ωστόσο, θα σας μεταφέρουμε μια εκπληκτική είδηση από τα Mango, που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Έτσι, τα Mango αποφάσισαν να βάλουν προσφορές μέχρι -50% στη νέα ανοιξιάτικη συλλογή.

Φυσικά, αυτή η προσφορά είναι αποκλειστικά online -λόγω της κατάστασης- και ισχύει μέχρι 26/4. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και δείτε όλες τις ανοιξιάτικες προσφορές!

Εκπτώσεις που θα σε τρελάνουν από το Mango - Παντελόνι με 9,99€ από 23€

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε το shopping και σίγουρα όταν οι τιμές είναι αρκετά οικονομικές, δηλαδή σε περιόδους εκπτώσεων. Μπορεί να μην μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα αλλά σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για διαδικτυακό shopping στα Mango!

Μην απογοητεύεστε λοιπόν καθώς υπάρχουν πολλά κομμάτια που θα μπορείτε να φοράτε από τη νέα σεζόν, μιας και τώρα πωλούνται στις πιο χαμηλές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το παντελόνι που είναι πανταχού παρόν, με την έννοια ότι φοριέται με τα πάντα και ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι σαν και αυτό και να δείχνετε κομψές και στιλάτες.

Ένα παντελόνι σωλήνας, όχι σαν τους άλλους, καθώς δίνει μια αίσθηση κουστουμιού και μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αλλά και για μια απογευματινή έξοδο. Μιλάμε για ένα κομμάτι μπαλαντέρ που δεν πρέπει να το χάσετε, και κοστίζει μόλις 9,99€! Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

Περιγραφή

  • Σχέδιο μακρύ. Καρό σχέδιο. Σχέδιο εφαρμοστό. Κλείσιμο με φερμουάρ.
  • Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 72.0 cm.
  • Μήκος πλευράς 98.0 cm.

Παντελόνι σωλήνας φερμουάρ
REF. 67030598-YON-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 22,99 €

Ισχύουσα τιμή 9,99 €.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share