Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο αθλητικό τοπ με μόλις 9.99€!

Το λατρέψαμε!

21 Απριλίου 2020 15:19
Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο σικάτο αθλητικό τοπ με μόλις 9.99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί λόγω καραντίνας να μην μπορούμε να επισκεφθούμε τα φυσικά καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες στα e shop τους. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς στα Bershka το πιο σικάτο τοπ που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτό το αθλητικό τοπ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το αθλητικό αυτό μπλουζάκι θα το βρεις σε 2 υπέροχα χρώματα, ιριδίζον γαλάζιο και μαύρο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση.

Stradivarius e - shop: Η πιο σικάτη φούστα με λουλούδια που είναι το απολυτό κομμάτι του καλοκαιριού

Η απόλυτη μίνι φούστα για το καλοκαίρι 2020 είναι στα Stradivarius και θα σε κάνει να κάψεις καρδιές σίγουρα! Ακόμα το σκέφτεσαι; Είναι σίγουρο πως μετά την καραντίνα θα τους μαγέψεις.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Θηλυκές αλλά και πάρα πολύ βολικές μπορείς να τις φορέσεις σχεδόν όλη μέρα, από την δουλειά έως και το γραφείο και να κάνεις πραγματικά θραύση, ειδικά αν το συνδυάσεις και με αυτή την νουντ μπλούζα!

Οι αέρινες φούστες το καλοκαίρι κυριαρχούν και είναι κατάλληλες για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε ωστόσο αυτή από τα Stradivarius που είναι τόσο άνετη αλλά και bodycon και κυριολεκτικά θα κάνεις θραύση μόλις την φορέσεις εκεί έξω. Καλοκαιρινή και αέρινη.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share