Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Migato e shop: Βρήκαμε τα πιο girly ανοιξιάτικα sneakers με μόλις 15 ευρώ!

Προλάβετε τα!

21 Απριλίου 2020 13:15
Migato e shop: Βρήκαμε τα πιο girly ανοιξιάτικα sneakers με μόλις 15 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτά είναι η νέα τάση της σεζόν! Τα στιλάτα, αθλητικά παπούτσια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ από τα καταστήματα Migato.

Τον τελευταίο καιρό τα αθλητικά sneakers έχουν αλλάξει θέση στη ντουλάπα μας και δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο! Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και υπέροχοι!

Γι αυτό κι εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και κάναμε μια στάση σε αυτό των καταστημάτων Migato όταν πέσαμε πάνω σε αυτά τα αθλητικά. Είναι ότι πιο girly και αντιπροσωπεύει την άνοιξη με το υπέροχο κουφετί του χρώμα και τα διακριτικά διακοσμητικά αστεράκια στη φτέρνα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη, βρίσκονται σε έκπτωση και μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόλις με 15 ευρώ. Αγόρασε τα με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τα ενσωματώσεις στην καθημερινότητα σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το slim mom τζιν και ο συνδυασμός τους θα απογειώσει το casual look σου.

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το απόλυτο in fashion πέδιλο της σεζόν με μόλις 25,99€!

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το απόλυτο in fashion πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου με μόλις 25,99€!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό πέδιλο με τακούνι και λεπτά δετά λουράκια από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share