Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρελό ξεπούλημα από τα H&M: Παλτό πρόβατο μόνο 14,99€ από 50€ - Η απόλυτη τάση

Μην το χάσετε!

17 Απριλίου 2020 14:47
Τρελό ξεπούλημα από τα H&M: Παλτό πρόβατο μόνο 14,99€ από 50€ - Η απόλυτη τάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες μας θέλαμε να αγοράσουμε ένα παλτό - τζάκετ σαν πρόβατο, αλλά δεν το είχαμε κάνει γιατί τον χειμώνα οι τιμές ήταν στα ύψη. Τώρα λοιπόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε τιμή σοκ. Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο, αφού είναι μια τάση που έχει κυριαρχήσει.Θα το βρείτε μόλις με 14,99€ από 50€ μόνο στο H&M!

Μην αναρωτιέστε λοιπόν πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το H&M έχει φροντίσει για αυτό και σας προσφέρει τιμές έκπληξη, σε ρούχα της περασμένης σεζόν. Ξεπουλάει λοιπόν όλα τα χειμωνιάτικα σε και το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια. Βέβαια μπορείτε να βρείτε και προσφορές σε ανοιξιάτικα ρούχα σε επίσης χαμηλές τιμές, σαν αυτή την φούστα.

Είναι ένα χουχουλιάρικο και ζεστό παλτό, που κλείνει με φερμούαρ και θα μπορείτε να το φοράτε καθημερινά από τον επόμενο χειμώνα και να είστε στιλάτες. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

Pile jacket
14,99 €

Η&Μ Online ξεπούλημα: Το κορυφαίο φλοράλ κιμονό της σεζόν με μόλις 11,99€!

Βρήκαμε για εσάς στο e shop των καταστημάτων Η&Μ το κορυφαίο κιμονό της σεζόν στην εκπληκτική τιμή των 11,99€!

Τα H&M πραγματικά ξεπουλάνε και βγάζουν τα τελευταία κομμάτια τους σε μοναδικές προσφορές, κάτι το οποίο φυσικά δεν γίνεται να μείνει ανεκμετάλλευτο. Καθημερινά, ψάχνουμε στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και βρίσκουμε για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να παραμένετε πάντα in fashion. Σε μια τέτοια έρευνα λοιπόν, πέσαμε πάνω σε αυτό το μοναδικό φλοράλ κιμονό και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Τα κιμονό είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και είναι ένα ρούχο passepartout που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε outlook μας. Φοριούνται από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την βραδινή μας έξοδο. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για το συγκεκριμένο κομμάτι, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο skinny παντελόνι και ολοκλήρωσε το look σου γιτα την τέλεια βραδινή εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων H&Μ όπως και πολλές ακόμη προσφορές. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Η&M e - shop: Αυτή τη τσάντα σίγουρα θα την λατρέψετε - Έχει φανταστικό σχέδιο και απίστευτη τιμή

Ψάχνεις και εσύ να βρεις τρόπο για να αλλάξεις την εμφάνισή σου απλά και χωρίς τρόπο; Αν ναι τότε στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit σου.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα καθημερινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ, όπως και αυτό που λατρέψατε από από τα bershka, καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα H&M τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο oversized denim jacket που βρήκαμε στα Bershka.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share