Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA online ξεπούλημα: Το φόρεμα σεμιζιέ που κάνει πάταγο τώρα μόλις 19,99€ από 39,95€

Θα το λατρέψετε!

17 Απριλίου 2020 12:45
ZARA online ξεπούλημα: Το φόρεμα σεμιζιέ που κάνει πάταγο τώρα μόλις 19,99€ από 39,95€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα φόρεμα από τα ZARA, που είναι σε προσφορά, καθώς κοστίζει μόνο 19,99€ από 39,95.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα πράσινο ανοιχτό φόρεμα σεμιζιέ, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την σικάτη τσάντα από τα H&M, που ταιριάζει με το φόρεμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φόρεμα με γιακά και μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Πλαϊνές τσέπες patch με καπάκι. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Λεπτομέρεια ασορτί δετή ζώνη. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Care for fiber: τουλάχιστον 50% Ευρωπαϊκό λινάρι βιώσιμης καλλιέργειας. Το Ευρωπαϊκό λινάρι βιώσιμης καλλιέργειας ποτίζεται με φυσικό τρόπο, δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένους σπόρους ούτε αποφυλλωτικές ουσίες. Μία διαδικασία που σέβεται το νερό και το περιβάλλον. Αν θέλετε να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕΜΙΖΙΕ ΡΟΥΣΤΙΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ - 9189/032

Zara e-shop: Αγοράστε τζιν mid rise cropped flare μόνο με 19,95€

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα τζιν από τα ZARA, το οποίο κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Βγαίνει σε άλλα 4 χρώματα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share