Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: Βρήκαμε το πιο διαχρονικό και αγαπημένο φόρεμα όλων των γυναικών - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ μετά την έκπτωση

Κολακεύει κάθε σώμα!

16 Απριλίου 2020 09:10
ZARA e - shop: Βρήκαμε το πιο διαχρονικό και αγαπημένο φόρεμα όλων των γυναικών  - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ μετά την έκπτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το αγαπημένο φόρεμα από τα Zara έχει τρομερή έκπτωση (κοστίζει πλέον 19 ευρώ) και σου εγγυάται πως μόλις βγεις από την καραντίνα θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως θα είναι φουλ ανατρεπτικό στις εμφανίσεις μας αφού προστάζει ασύμμετρα φορέματα, με διάφορα κοψίματα στο λαιμό και αποχρώσεις πολύ ζωηρές και έντονες.

Τα φορέματα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών καθώς είναι άνετα αλλά και θηλυκά και μπορούνε να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, κάτι που αποδεικνύει και αυτό το πράσινο κομμάτι. Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στη ντουλάπα της έστω ένα αγαπημένο μακρύ ανάλαφρο φόρεμα, συνδυάζοντας το με ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα σαν αυτά!

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο ρομαντικό και οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Αν λατρεύεις τα φορέματα και τα ρούχα και θες να κάνεις τους πάντες να σε κοιτάνε στο πέρασμά σου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι τώρα, ωστόσο σε λίγο καιρό που θα περάσει αυτό, φρόντισε να λάμψεις στην πρώτη σου εμφάνιση.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Zara e-shop: Αγοράστε τζιν mid rise cropped flare μόνο με 19,95€

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα τζιν από τα ZARA, το οποίο κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στο λευκό τζιν mid rise cropped flare, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την μπλούζα ριπ που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Βγαίνει σε άλλα 4 χρώματα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share